Deze activiteit is volgeboekt.
Cultuur

Datum: 11-11-2022

Tijd: 20:30 t/m 22:05

Aantal plaatsen: 0

Locatie: Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Taal: Nederlands, deels Engels

<

Infinity Chan is een onderdompeling in een op anime geïnspireerde wereld, getriggerd door het verhaal van Frederick Brennan. De oprichter van het forum 8Chan waar racistische, seksistische en antisemitische berichten ongecensureerd geplaatst worden. Een voorstelling over de vraag wie de verantwoordelijkheid draagt wanneer digitale creaties een eigen leven gaan lijden. 

Een vrouw zoekt geborgenheid in de duistere krochten van het internet. Om zich te bevrijden van haar eigen identiteit creëert ze avatars die veel verder durven gaan dan zijzelf. Ongemerkt beginnen de fysieke en digitale wereld door elkaar te lopen. Vervreemd van de buitenwereld, vormen de briefjes die ze vindt in haar favoriete sushi bezorgmaaltijden haar enige fysiek tastbare contact. De ontmoetingen in de online wereld spreken de ongezonde delen van haar nieuwsgierigheid aan. Wat maakt deze mensen zo roekeloos?  

Deze voorstelling bevat gevoelige content omtrent seksisme, homofobie, racisme, (seksueel) geweld en suïcide. 16+ De voorstelling is gedeeltelijk Engels gesproken

Klik hier voor meer informatie.