Deze activiteit is volgeboekt.
Cultuur

Datum: 15-11-2022

Tijd: 19:30 t/m 20:40

Aantal plaatsen: 0

Locatie: Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Taal: geen

<

CONTROLE brengt een dikke medley van breakdance, fysieke komedie, live muziek, film én bizarre humor.

Verrotte knieën, lege zakken, vage vrienden, ouder worden, dwingende algoritmes. Proberen we de controle terug te pakken of laten we het van ons afglijden?

De mannen van 155 (eenvijfvijf), een breakdance collectief ontstaan uit vrienden die samen zijn opgegroeid, zijn inmiddels allemaal rond de 30 en staan voor de keuze: grip op het leven krijgen of vrije jongens blijven? Wie wil je zijn en hoe wil je in de wereld staan?

Controle is een voorstelling van 155 & Maas. 155 is een creatief danscollectief die sinds 2012 voorstellingen, acts, sketches en films brengt. Maas maakt volwassen voorstellingen voor iedereen die jong is of zich zo voelt. Fysiek, nieuwsgierig, dwars en onstuimig. Ze mixen theater, dans, mime, beeldende kunst en nog veel meer tot smakelijk verrassende live ervaringen.

LET OP: Doe mee aan de workshop voorafgaand aan de voorstelling gegeven door een docent van MAAS Theaterproducties. De workshop start om 18:00 en duurt een uurtje in de dansstudio van het CHASSE Theater. Meldt je daarvoor apart aan op de GoodMood site!

Klik hier voor meer informatie.